Om Transport ESDK

ole_fritlagtJeg er dansk og trak mig i 2001 delvis tilbage fra mit selvstændige erhverv, som arkitekt og entreprenør i Danmark & Spanien.

Jeg har den seneste tid fået erfaring fra transport-branchen, da jeg har hjulpet en dansk transportør som kører for private & erhvervsdrivende i Spanien og Danmark, men også med opsamlinger i de øvrige lande på ruten.

Jeg har egentlig trukket mig fra erhvervslivet, men da jeg opdagede hvor dårligt, omtalte transportør kørte sin forretning, så jeg muligheden, via mine tidligere virksomheder, at gøre dette meget enkelt, for både kunden og transportøren. Derudover et ønske om et grønt transportsystem, baseret på næsten gratis sol & vind.
Det at fragte gods fra A til B, er ikke den store raketvidenskab..;-)
Mine hidtidige husbyggerier var langt mere komplicerede.

Firmaet har naturligvis en Direktør:
Dorthe Christensen

+45 2215 9300


Priser

Kr 1245,- / m³, inkl. moms. Godsforsikring og dør til dør, hvilket er ca. 20% under laveste markedspris.

Grønne visioner og mål

På længere sigt vil der blive opstillet internetbaseret video betjente modtage containerdepoter, med indbyrdes afstand på ca. 200 km, på strategiske steder, langs ruterne Spanien og Danmark. Disse depoter skal senest i 2020 også være base for batteri-skift, og ladestation som producerer El, via egne solceller og små vindmøller.
Dette er helt klart virksomhedens grønne målsætning.

Lukket for kommentarer.