Service og fremtid

Konceptets grundide er at digitalisere, at anvende tracking system på hjemmesiden, samt internet baseret kortbetaling, mobilbetaling. Forenkle bestilling, afhentning og Levering med så få omkostninger som muligt.
Kunden betaler up front ved afsendelsen af godset, hvilket naturligvis er med til at skabe et hurtigt kasseflow før de faktiske omkostninger ved selve transporten.
Der vil således ikke blive brug for kassekredit hvilket er med til at nedsætte omkostningen.

Dette sker jo også ved postvæsnet, men ikke anvendt tidligere i denne branche.

Grønne målsætning

På længere sigt vil der blive opstillet internetbaseret video betjente modtage containerdepoter, med indbyrdes afstand på ca. 200 km, på strategiske steder, langs ruten Spanien og Danmark. Disse depoter skal senest i 2020 også være base for batteri- skift, og ladestation som producere El, via egne solceller og små vindmøller.
Dette er helt klart virksomhedens grønne målsætning.
Dette vil dog først ske, når det bliver muligt, at få små kassebiler (3500kg) som EL/hybrid-biler. Denne proces vil vi naturligvis skubbe på, ved producenter af kassebiler. Måske ligefrem selv ombygge egne dieselmotor udtjente biler, med El-motorer.

Dette skal ses ud for den betragtning, at brændstofomkostningen andrager ca. 50% af den samlede transportomkostning.
Når der kommer flere og flere el-biler på markedet, er jeg dog, af den overbevisning, at batteri strømmen bliver næsten lige så dyr / km. Det har mine erfaringer vist mig på mange områder.

Egenproduceret batteristrøm

Men i vores tilfælde, har vi til den tid, solfangere på bilernes vandrette flader, og vore egne batteri ladestationer med sikker, billig egenproduceret batteristrøm hvilket er lig med lavest mulige driftsomkostning for kunden.

Lukket for kommentarer.