Transport & Flytning

Transport af bil

Vi har endnu ikke en autotrailer. Men send en forespørgsel, og vi vil kunne søge at løse transporten. Der er også den mulighed at kontakte firmaerne Bülow eller Silkeborg Flytteforretning, som måske er bedre til, at magte en sådan opgave, da de køre med større køretøjer end vi.

Transport af motorcykel

En motorcykel kan typisk holdes inden for 3 m³. Det betinges dog, at benzintanken er tom, og benzindækslet har stået åben i mindst 24 tim.
Vi har rampe til læsning og lodsning af motorcyklen. Kapacitet 6 stk.

Emballering

Godsforsikringen fordre, at godset er emballeret forsvarligt og sikkert. Dette er godsets ejer ansvarlig for.
Flyttekasser skal være af GOD kvalitet (7mm papgods) og kunne stables 4 stk i højden uden deformation.

Firmaets ansvar ligger i forsvarlig stuvning og fastgøring på vogntoget. Der kan naturligvis være emner som ikke kan emballeres. Send derfor et foto af emnet og der findes en fornuftig løsning.
Det vil altid være chaufførens vurdering om emballeringen er OK. Er dette ikke tilfældet vil der altid være et NØD lager af flyttekasser samt pakketape på bilen, som forventes at være en service der ikke bør misbruges.

Dyr

Forsendelse af dyr (hund eller kat) er under overvejelse. Men indtil der tages endelig stilling til dette. Var det en oplagt problemstilling, der kunne drøftes på Transport ESDK’s Facebook side.

Lukket for kommentarer.