Kundkommentarer

Lasse Skjøde Knudsen: Jeg kan varmt anbefale Ole.. Vi havde aftalt levering kl.: 17:00 og Ole kom ikke 16:59 eller 17:01, men 17:00 sharp. Ikke nok med det, men Ole hjalp også med at bære 8 tunge kasser det lange stykke ned til min hoveddør… Fra Facebook gruppen: “Danskere der er flyttet til Spanien eller påtænker det.”

 

Jeg hyrede Ole til at flytte 10 kasser fra Danmark til Spanien i oktober 2016. Det fungerede perfekt, afhentet til aftalt tid i Danmark og leveret lige til døren i Spanien… Og til en fantastisk pris. Der bleve indhentet tilbud fra forskellige flyttefirmaer og Transport-ESDK, gav mig et tilbud som var under 1/3 af konkurrenterne. Med venlig hilsen Simon Goltermann

Vi skulle havet flyttelæs til Spanien …

Vi skulle havet flyttelæs til Spanien og kontaktede Ole Steen fra esdk- transport. Ole overholdt alle aftaler og læsset var meget hurtigt fremme på adressen i Spanien. Ingen skader på flyttegodset, så vi kan varmt anbefale esdk-transporttrustpilot stars

god service og tingene lige til døren …

god service og tingene lige til døren til tiden – sådan!

trustpilot stars
Endnu en super leverance

Har nu brugt Transport Esdk 2 gange og bestiller nu den tredje kørsel. Kun roser og det uden torne overhovedet – anbefales på det kraftigste.

TOP KVALITAT TIL TOP PRIS

Skulle have fragtet havemøbler til Spanien, men kort varsel. Det var ikke et problem. Ole giver top services, Ole er ordholden og leverer varen. Man kan trygt overlade sine ejendele til Ole – og så finder man ikke lavere pris på den services. Kan kun anbefale Ole Steen.

trustpilot stars
Svarer med det samme og holder hvad han lover

Den dag vi skulle flytte til Spanien, kom vores flyttemand ikke, og da vi allerede i 2013 havde haft en meget meget dårlig erfaring med flyttefirma Sjælland, var nerverne i forvejen på højkant. Jeg havde talt kort med Ole inden, og ringede til ham, og det viste sig, at han skulle til Spanien to dage senere. Ole holdt hvad han lovede, og alt gik glat, og jeg kan kun anbefale ham.

Kanon service

Transport fra Danmark til Malaga gik over al forventning. Herudover super service i forbindelse med afhentning og leveringen. Tak til et super dedikeret firma.

Super service

Servicemindet, hjælpsom, billig, omhyggelig, præcis, sød og rar….. det beskriver vores oplevelse af Ole meget godt😊. Dør til dør uden ekstraomkostninger også selvom vi bor på landet….. den service får man ikke andre steder. ( Silkeborg flytteforretning forlangte 2500 kr. hvis de skulle hente 3 m3 på sydfyn og det var udover transporten til spanien) Alt kom frem i go behold til tiden. Vi anbefaler hermed Ole på det varmeste. Vi kommer med sikkerhed til at bruge ham igen😃

Lasse Skjøde Knudsen

Fantastisk service

Uhyggeligt, så præcist mine ting “landede” på adressen i Benalmadena.. 17:00 og fik endda båret mine tunge kasser helt hen til døren. Hyggelig, rar og hjælpsom gut, ham Ole og han/firmaet, får de allerbedste anbefalinger med på vejen.

Super god service

Vi har brugt Ole Fra Esdk.dk 2 gange nu er kan kun sige at det lever op til vores forventninger. Vi har fået afhentet ved døren i Dk, og bragt til døren i Spanien og til nogle rigtig gode priser. Kan kun anbefale Esdk.dk.


Super service og pris!

Jeg hyrede Transport ESDK til at flytte 10 kasser fra Danmark til Spanien i oktober 2016. Det fungerede perfekt, afhentet til aftalt tid i Danmark og leveret lige til døren i Spanien… Og til en fantastisk pris. Der blev indhentet tilbud fra forskellige flyttefirmaer og Transport-ESDK, gav mig et tilbud som var under 1/3 af konkurrenterne.

Du är även välkommen att skriva på:
www.dk.trustpilot.com om dina upplevelser med Transport ESDK.

Comments are closed.